Catering i Trelleborg

Catering i Trelleborg är inte det första du tänker på när du ska bjuda till fest, även om det borde vara det. Fisk och skaldjur i läckra rätter och till smörgåsar. Finns det egentligen något godare. Detta är något som de flesta tycker om, och vad är friskare och smakar bättre än en sillmacka, räkbaguette eller kanske en riktigt svensk middag med gravad lax och hovmästarsås. Det får det att vattnas i munnen på de flesta svenskar.

Denna ljuvliga mat och dessa underbara tilltugg kan du få en liten but utanför Trelleborg. Beställ catering från Smyge Fisk & Rökeri i Trelleborg. Det namnet är något du verkligen ska lägga på minnet, när det kommer till fest och catering i Trelleborg.

Smyge Fisk & Rökeri

Hos restaurangen Smyge Fisk & Rökeri kan du hitta alla former av de läckraste fisk och skaldjurssorterna, som är förberedda och tillagade enligt traditionella svenska metoder. När du ska bjuda till fest eller ditt företag ska ha allt från personalmöte, personalfest eller affärslunch, så är det ett naturligt val att kontakta Smyge Fisk & Rökeri för catering i Trelleborg.

När du befinner dig på Sverigers sydligaste udde som verkligen är en vacker plats att besöka så varför inte ta en bit mat på Smyge Fisk & Rökeri och avnjuta fisk och olika skaldjursorter och annan vällagad mat och tilltugg i vackra kreationer och en smak, som gör att du och dina gäster vill äta ännu mer, så har Smyge Fisk & Rökeri verkligen etablerat sig som catering företag och en restaurang på den svenska matkartan.